Lehed

esmaspäev, 21. detsember 2015

Singi-juustu lehttaigna pirukad

No lehttaigen lihtsalt peab minu kodus alati varus olema. Ise ma veel nii proff pole et seda ise teha ja poes pole ta ka hingehinnaga. Ostan alati et külmkapis oleks see lihtsalt olemas. Kunagi ei või teada, millal mingi lehttaigna piruka isu tuleb. Üks lihtne variant lehttaigna pirukatest ongi siis siin


Singi-juustu lehttaigna pirukad:


Vaja läheb:
  • Pärmi-lehttaigent
  • riivjuustu
  • singiviile
  • muna määrimiseks

Teine variant mida ka teen on 

juustupirukad sini-hallitusjuustuga:




Pildilt siis sini-hallitusjuustuga on need millel roosakat singiäärt ei paista.

Tegumood jääb kõigil ikka üheks:

Ära sulanud lehttaigent rullisin natukene ja lõikasin noaga pooleks. Ühele poolele lautisin singiviilud, singiviilude peale riivjuustu ja keerasin rulli.
Sini-hallitusjuustu pirukate puhul jätsin singiviilud ära. Raputasin taigna peale riivjuustu ja natukene sini-hallitusjuustu. Keerasin samuti rulli. 
Rullidest lõikasin 2-3 cm laiused pirukad. Ühe otsa mässisin kinni ja panin plaadile. Hiljem kloppisin lahti muna ja võõpasin kõik pirukad üle. 

Tulemus on pildil näha. Kui mul oleks oskus juurde panna ka lõhn, siis see oleks oivaline :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar