Singi-juustu lehttaigna pirukad:
Vaja läheb:
- Pärmi-lehttaigent
- riivjuustu
- singiviile
- muna määrimiseks
Teine variant mida ka teen on
juustupirukad sini-hallitusjuustuga:
Pildilt siis sini-hallitusjuustuga on need millel roosakat singiäärt ei paista.
Tegumood jääb kõigil ikka üheks:
Ära sulanud lehttaigent rullisin natukene ja lõikasin noaga pooleks. Ühele poolele lautisin singiviilud, singiviilude peale riivjuustu ja keerasin rulli.
Sini-hallitusjuustu pirukate puhul jätsin singiviilud ära. Raputasin taigna peale riivjuustu ja natukene sini-hallitusjuustu. Keerasin samuti rulli.
Rullidest lõikasin 2-3 cm laiused pirukad. Ühe otsa mässisin kinni ja panin plaadile. Hiljem kloppisin lahti muna ja võõpasin kõik pirukad üle.
Tulemus on pildil näha. Kui mul oleks oskus juurde panna ka lõhn, siis see oleks oivaline :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar